Четверг, 18.04.2024, 18:07
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2019 » Сентябрь » 21 » Ракетомоделісти – на старт!
10:20
Ракетомоделісти – на старт!

Ракетомоделісти – на старт!

Команда ракетомоделістів нашого позашкільного навчального закладу бере участь в усіх заходах Обласного центру науково-технічної творчості. Це виставки, конкурси, змагання.

19-20 вересня цього року проходив обласний етап Всеукраїнських Змагань з ракетомодельного спорту. Команда ракетомоделістів «ЗОРІТу» взяла участь в цих змаганнях в класах моделей S7A, S4A, S6A та S9A. Була інтенсивна підготовка до цих змагань. Діти виготовляли моделі, регулювали їх, здійснювали регулювально-тренувальні запуски. Їхні зусилля не пропали марно.

Сергієнко Роман виборов ІІ місце в найскладнішому класі моделей – S7A (модель-копія геофізичної ракети «Вертикаль-4») та ІІІ місце в класі ракетопланів S4A. Парфентьєв Євген виборов ІІІ місце в класі моделей S6A – моделі із спуском на стримері.

Результати могли б бути набагато кращими, але на заваді стала погода. Вітер був ураганної сили, моделі руйнувалися від цього прямо в польоті, або не могли здійснити свій політ в повній мірі. Але завдяки продуманій конструкції наших моделей і наявності запасних моделей старти були заліковими.

На наступний день після змагань ми розпочинаємо підготовку до таких же змагань, які відбудуться в наступному році.

ФОТО

Переглядів: 270 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]