Четверг, 25.04.2024, 12:42
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2022 » Май » 14 » Родинні цінності в Україні на першому місці.
12:02
Родинні цінності в Україні на першому місці.

#ЦДЮТЗОРІТ #Новоукраїнськагромада #Деньмами2022

Родинні цінності в Україні на першому місці.

У травні, коли природа радує своїм цвітом і яскравими барвами, українці разом з усім світом відзначають День мами та Міжнародний день сім'ї.

13 травня на місцевому стадіоні зібралося чимало жителів громади та гостей міста поспілкуватися, відволіктися та виготовити власноруч подарунки для своїх близьких.

Приємно бачити, у цей складний час, радісні очі дітей та батьків. А які були щасливі мами, коли діти їм дарували створені ними ексклюзивні речі, виготовлені із майстринями центру дитячої та юнацької творчості "ЗОРІТ" та КЗДО 5 "Берізка".

 Браслети зі стрічок, патріотичні броші, ляльки-мотанки, інкрустовані сувеніри, унікальниі намиста, плетені килимки та еко-сумки тепер будуть радувати наших учасників.

Найменші учасники заходу з захопленням пускали великі мильні повітряні кульки.

За допомогою незвичайної лотереї, та доброчинної ярмарки- продажу було зібрано 1215 гривень. За виручені гроші буде закуплена тканина для пошиття маскувальних плащів для ЗСУ.

Учасники лотареї отримали три головні призи-унікальні іграшки від Олени Коваленко та заохочувальні сувеніри від майстринь центру.

Дякуємо усім за участь у заході.

Тримаймося разом з вірою у Перемогу!

Переглядів: 89 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]