Четверг, 25.04.2024, 18:15
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2022 » Июнь » 9 » Дружба в дії
15:54
Дружба в дії

#ЦДЮТЗОРІТ #Новоукраїнськагромада #Літо2022

Дружба в дії

Колектив "ЗОРІТу" прагне залучати до співпраці цікавих та неординарних людей. Такою є Бовт Альона Юріївна, кандитат педагогічних наук, доцент кафедри германо-романської філології та перекладу Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля з міста Сєвєродонецьк Луганської області, яка виявила сама бажання до співпраці.

"Коли я перемістилася до міста Новоукраїнки, мене надзвичайно вразило турботливе і добре ставлення до мене і моїх рідних усіх місцевих мешканців, працівників соціальних служб, гуманітарного центру, які завжди були готові відгукнутися, допомогти, підтримати. Тож мені захотілося чимось віддячити громаді, яка так сердечно нас прийняла, тому і вирішила допомогти чим вмію - ділитися з дітьми знаннями з англійської мови"- говорить вона.

Відтепер у нашому закладі у вівторок та четвер з 11.00 діти, які хочуть поглибити свої знання з англійської мають можливість долучитися до творчих активностей.

Сьогодні, у Всесвітній День Дружби, волонтер Олена підготувала та провела для вихованців центру розважально-ігрову програму.

Запрошуємо усіх бажаючих дітей до наступних заходів.

Переглядів: 118 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]