Четверг, 25.04.2024, 22:24
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2022 » Июнь » 11 » Жити в Новоукраїнці-це круто!
10:51
Жити в Новоукраїнці-це круто!

#ЦДЮТЗОРІТ #Новоукраїнськагромада

Жити в Новоукраїнці-це круто!

Хочемо вам розповісти ще про одну гарну людину-волонтера Плотнікова Євгена Євгеновича, переселенця з Луганської області м. Сєвєродонецьк. Йому 27 років, до війни працював в м. Сєвєродонецьк вчителем інформатики в Ліцеї «ЮВЕНЕС».

У березні місяці прийняв рішення виїжджати з міста і евакуювався до міста Новоукраїнка Кіровоградської області. В своєму місті окрім школи ще працюв в СДЮТ «ЮНІСТЬ», де монтував і знімав ролики з дітьми на всякі свята і конкурси.

В місті Новоукраїнка він прийшов до ЦДЮТ ЗОРІТ і запропонував свою допомогу у створенні відео до конкурсів, активно включився в життя колективу: "Мені подобається працювати з дітьми і створювати якийсь цікавий контент".

Також волонтер Женя став артистом театрального гуртка, приймав участь у привітанні дітей до дня захисту (роль панди виконав блискуче!)

- Я дуже радий що перемістився до цього файного міста, воно не таке велике як моє, але тут теж круто жити! - ці слова Жені для нас дуже приємні, адже наша громада робить все, щоб люди, які тепер живуть поруч з нами, відчували себе як дома.

Друзі, долучайтесь до волонтерської діяльності, є багато справ, які потрібно зробити для того, щоб в Україні настав мир!

Переглядів: 128 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]