Понедельник, 29.04.2024, 06:48
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2022 » Сентябрь » 22 » 2 місце у Всеукраїнському кінофестивалі DECIDE Film Festival «Ми вдома – в Україні»
09:51
2 місце у Всеукраїнському кінофестивалі DECIDE Film Festival «Ми вдома – в Україні»

Новоукраїнська міська рада

 

Новоукраїнська громада посіла 2 місце у Всеукраїнському кінофестивалі DECIDE Film Festival «Ми вдома – в Україні»

Ця історія почалася із проекту Центр дитячої та юнацької творчості ЗОРІТ Новоукраїнської міської ради. Тоді Новоукраїнська громада стала однією з 30 громад (серед 200 заявок), які успішно пройшли всеукраїнський відбір проекту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні». Потім протягом місяця на дітей з сімей ВПО та дітей міста чекали літні активності, цікаві та змістовні заходи.

Непідробні емоції захвату та радості дітей щодня фіксували для того, щоб скласти їх потім у фінальний відеоролик. І саме ця робота, створена завдяки майстерності представників Парламенту дітей та молоді, які, до речі, були ще й менторами у літньому клубі, посіла почесне ІІ місце серед усіх 30 робіт з різних куточків України, поступившись перемогою лише Черкаській міській громаді.

Оскільки конкурс має всеукраїнське значення, то учасниками були як невеликі громади, так і міста обласного значення. Усі роботи учасників були достойними та отримали відзнаки у визначених номінаціях.

Дякуємо організаторам та виконавцям за можливість створити дітям простір для відпочинку та дозвілля.

У першому коментарі відеоробота Новоукраїнської ТГ, з якою наша громада брала участь у кінофестивалі DECIDE Film Festival «Ми вдома – в Україні»

***

Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

Переглядів: 107 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]