Понедельник, 29.04.2024, 03:45
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2022 » Октябрь » 7 » Ніколи сіро жити не будемо ми
21:22
Ніколи сіро жити не будемо ми

#ЦДЮТ_ЗОРІТ #Новоукраїнська_громада

Ніколи сіро жити не будемо ми

Бачити світ у барвистих картинках та переносити їх на полотно-це талант, який належить художникам. За допомогою засобів образотворчого мистецтва вони створюють шедеври, які милують нас тисячоліттями.

А ви змогли б уявити світ без цих талановитих людей?

Який би він був?...

Саме вони прикрашають нашу буденність яскравими кольорами. Картини, мультфільми, комп'ютерні ігри, ілюстрації, розпис посуду і текстилю – все це заняття, яким присвячують свій робочий час сучасні художники.

 Наразі такі кваліфіковані майстри затребувані в багатьох областях інтелектуальної та виробничої сфери. Це й не дивно, адже в основі будь-якого логотипу, упаковки або візерунка лежить певний художній образ, спеціально створений професійним художником.

Центр творчості "ЗОРІТ", де діти відкривають мистецтво для себе, ініціював відзначення Дня художника, який святкується щорічно у другу неділю жовтня. На місцевому стадіоні, зібралися обдаровані мистецтвом діти та педагоги аби продовжити малювання муралу "З Україною у серці". 

Сьогодні вони відкрили своє серце і дозволили фарбам передати свої емоції та почуття.

Пабло Пікассо говорив, що „живопис — заняття для сліпих. Художник малює не те, що бачить, а те, що відчуває.”Разом ми відчули ще більшу любов до нашої прекрасної та незламної України. 

Завдяки талановитим новоукраїнцям у нашій громаді з'явилася патріотична локація для зустрічей та яскрава фотозона.

Переглядів: 91 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]