Воскресенье, 28.04.2024, 22:08
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2022 » Декабрь » 13 » Післясмак ще триває..
15:00
Післясмак ще триває..

UNICEF Ukraine, Upshift Україна, Слов'янський культурний центр "Задзеркалля"

Післясмак ще триває..

Маса позитивних емоцій зашкалює після завершення тренінгу глобальної інноваційної програми для молоді UPSHIFT, яку втілює ГО “Слов'янський культурний центр “Задзеркалля” у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Іспанського агентства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку.

Ділимося фідбеками від апшифтерів, вихованців Центру творчості.

"Це перший мій досвід виступати перед великою аудиторією. З початку було важко не розгубитись, але на третій та четветий день я стала більш впевненою і розмови в колі почали приносити мені задоволення",- Вікторія, 14 років.

"Мої очікування від тренінгу суперові. За чотири дні для мене відкрились нові перспективи, нові можливості для реалізації ідей. Мені все сподобалося, емоції зашкалюють і вдома. Наша команда стала другою моєю сім'єю ",-Даша,14 років.

"Не думав ,що 8 годин кожного дня занять так швидко й цікаво пройдуть",- Євгеній, 15 років.

"Вразило тепла атмосфера, ввічливе ставлення, привітність.З нами спілкувалися як з дорослими і це - круто, тому що це підвищує віру в себе. Новим було майже все",- Віка, 14 років.

"В мене був такий великий страх виступати перед величезною кількістю людей, що я весь тремтів, але за допомогою цих чотирьох днів та нашій менторці я його переборов. Велика подяка за новий досвід",- Максим, 14 років.

"За ці чотири дні я навчився розробляти проєкти та їх реалізовувати. Також я отримав купу емоцій та познайомився з новими людьми, знайшов нових друзів",- Женя, 15 років.

"Ці чотири дні зуміли змінити мій світогляд. Люди, з якими ми співпрацювали,та з якими я познайомилась просто неймовірні! Я навіть не підозрювала, що незнайомі мені люди можуть дарувати скільки тепла та затишку, немов ми знаємо один одного все життя!",- Лілія,16 років.

Переглядів: 70 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]