Пятница, 26.04.2024, 16:58
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Декабрь » 4 » Шматочок щастя у грудневий день
11:48
Шматочок щастя у грудневий день

Шматочок щастя у грудневий день

         Людська доброта – безкінечна. Напевне, одного разу поділившися нею, ніколи не зупинишся. Адже вдячність, яку отримаєш натомість, надихає до нових учинків.

3 грудня традиційно відзначають день інвалідів. Хорошою традицією вже четвертий рік поспіль на Новоукраїнщині є зустріч давніх друзів, під час якої керівники гуртків та вихованці Районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» дарують дітям з особливими потребами невеличкий мішечок щастя. Так трапилося і цього року. Місце зустрічі було незмінним – гостей радо вітали Гулавська О. В. та Матвійчук О. В., відкривши двері кафе-бару «Олімп». Далі дітей повели за собою керівники гуртків РЦДЮТ «ЗОРІТ», запропонувавши присутнім казку про вередливу Кульку та її товаришів – Веселинку, непосидючих Веселунів, Зайчика-Пострибайчика, пустотливого Карлсона та багатьох інших. Яскравості зустрічі надали виступи талановитих вихованців РЦДЮТ – зразкового хореографічного ансамблю «Веснянка»,  гуртка «Веселі дзвіночки». Особливим подарунком для присутніх стала пісня у виконанні Єпіфанової Наталії, вихованки музичної школи.

Виставка вихованців з особливими потребами декоративно-прикладного відділу РЦДЮТ «ЗОРІТ» вражала своєю яскравістю і креативністю.

По завершенню зустрічі герої казки радо сфотографувалися з усіма бажаючими.

За промінчик світла і тепла хочеться сказати спасибі Новоукраїнській районній раді, районній державній адміністрації, районному центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управлінню соціального захисту населення, відділу освіти Новоукраїнської районної державної адміністрації, депутату обласної ради Арсірію В. В., районному осередку «Молоді регіони» та вихованцям і керівникам гуртків Районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ». Нехай не згасає людська доброта і ніхто не почуватиметься самотнім.

Переглядів: 482 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]