Суббота, 27.04.2024, 02:03
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Декабрь » 9 » Тиждень перспективного педагогічного досвіду
18:05
Тиждень перспективного педагогічного досвіду

Тиждень перспективного педагогічного досвіду

Педагогічні працівники районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» працюють над вдосконаленням  своєї педагогічної майстерності, оволодівають новими знаннями для того, щоб ще краще навчати та виховувати своїх вихованців. Атестація педагогічних працівників є серйозною перевіркою для педагогів закладу, своєрідним підсумком в їх педагогічній діяльності. 

            09 грудня 2013 року екзамен на педмайстерність на засіданні методичної ради тримала Сидоренко Тетяна Вікторівна, керівник гуртка квітникарів «Мальва». Спочатку вона представила електронну презентацію роботи свого гуртка, а потім провела для педагогів закладу майстер-клас «Альтернативна ялинка». Кожен педагог із захопленням оволодівав практичними прийомами виготовлення альтернативної ялинки для того , щоб передати свої вміння своїм вихованцям.

       Сьогоднішнім виступом Сидоренко Т.В. розпочала Тиждень перспективного педагогічного досвіду. Попереду – відкриті заняття  для керівників гуртків та батьків, заходи для вихованців та обговорення досвіду роботи педагога на нараді при директорі. То ж побажаємо їй творчого натхнення та нових педагогічних знахідок.

Переглядів: 394 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]