Пятница, 26.04.2024, 09:17
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Декабрь » 23 » СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПРИВІТАВ УСІХ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ МІСТА
11:32
СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПРИВІТАВ УСІХ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ МІСТА
СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПРИВІТАВ  УСІХ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ МІСТА
З давніх-давен дев`ятнадцятого грудня український народ  відмічає день Святого  Миколая , покровителя всіх дітей. Тому найбільше цього свята чекає малеча ! Адже як приємно знайти в себе в черевичку чи під подушкою подарунки , які Святий Миколай таємно приносить вночі.

Саме з цієї нагоди в ЦПК «Ювілейний» відбулося  цікаве, захоплююче та казкове дійство. Маленьких новоукраїнців та жителів міста з цим святом привітали міський голова О.Корінний та Благочинний Новоукраїнського округу митрофорний протоієрей, настоятель Свято-Покровського храму отець Михаїл. Як зазначив міський голова, саме  отець Михаїл став ініціатором такого заходу. Підтримавши його пропозицію, мерія доклала значних зусиль, щоб участь у святі взяла якнайбільша кількість дітей.  Глядачами  були молодші класи всіх шкіл нашого міста, підвезення яких здійснювало   ПП «Кіровоград АвтоТур» (Горбатенко В.М).

 Колективи РЦДЮТ «ЗОРІТ»,  МБК №1,  МБК №2, МБК №3, працівники «Ювілейного» вміло створили неповторну атмосферу зимової магії. На сцені все крутилося і вертілося: і повелителька – зима , і «дюдюки» , що хотіли все  зіпсувати , і тепле літечко, яке подарувало глядачам постановку «Про вовка та сімох козенят», і сніжинки , які врятували розбите дзеркало бажань.

А наприкінці свята з`явився  Святий Миколай, який зі своїми помічниками  обдарував кожну дитину, а це близько 500 дітлахів, подарунками .  Разом з  печивом,  цукерками та мандаринками малята отримали і іконки Святителя Миколая  від отця Михаїла.  

Варто зазначити, що свято відбулося за підтримки людей, які допомогли здійснити дитячу мрію і стали своєрідними  помічниками Святого Миколая. Радість дитячим серцям подарували підприємці Ю.В. Данілов, А.О.Уманець, Р.М.Пиндик, М.В. Романескул, О.Д. Здохлій,  О.А.Рудий.

Є надія, що цей день приніс дітям щастя і віру в чудеса та Святого Миколая Чудотворця, який , мабуть,  ходив  уже і біля ваших вікон!

Переглядів: 414 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]