Пятница, 26.04.2024, 13:23
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Февраль » 7 » Калейдоскоп новин тижня з РЦДЮТ "ЗОРІТ" м.Новоукраїнки
17:27
Калейдоскоп новин тижня з РЦДЮТ "ЗОРІТ" м.Новоукраїнки
Калейдоскоп новин тижня
 з РЦДЮТ «ЗОРІТ» м. Новоукраїнки

 Прагнемо до досконалості
    Відповідно до плану роботи атестації педагогічних працівників та з метою виявлення рівня педагогічної майстерності керівників гуртків, що атестуються в 2013-2014 н. р. з 03 по 09 лютого 2014 року було проведено Тиждень перспективного педагогічного досвіду Горбенко Л.Г. керівника  народознавчого гуртка «Калинонька» та  Калич Т.І. ,керівника ляльково-драматичного гуртка «Буратіно».
   3 лютого на семінарі – тренінгу для керівників гуртків  Горбенко Л.Г. керівник  народознавчого гуртка «Калинонька»    презентувала  роботу гуртка  та показала фрагмент заняття «Розмаїття візерунків на полотні».
    Калич Т.І. також  взяла участь в роботі семінару та провела  майстер – клас «Шліфуємо мовлення гуртківців».
   4 лютого в рамках Тижня пройшли  зустрічі вихованців  цих гуртків  з майстринею Куценко Оленою Миколаївною, та  із заслуженим діячем культури режисером драматичного колективу Ніколаєнко О.С.  
5 лютого  в народознавчому гуртку «Калинонька» пройшла народознавча вікторина «Аукціон народних знань».
 

 Здобуваємо досвід у конкурсах
5 лютого 2014 року в місті Кіровограді відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогів позашкільних закладів в номінації «Керівник гуртка-2014».
    В конкурсі приймали участь  двадцять сім представників з тринадцяти районів області. Учасники змагалися  в чотирьох напрямах: соціально-реабілітаційному, гуманітарному, науково-технічному та  дослідницько  – експериментальному .
    Районний центр дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ»  на конкурсі представляли три педагога позашкільника: Каєнка О.В. (інтелектуальний гурток), Тараненко Т.В. (зразковий гурток «Художнє випилювання»), Кошель А.Ю. (гурток «Комп’ютерні технології»).
     За глибоким  переконанням групи підтримки наші конкурсанти гідно захистили честь освітян Новоукраїнського району.
      Бажаємо їм перемоги та участі  у Всеукраїнському етапі конкурсу!
 
 

І лине пісня над рідним краєм
 6 лютого 2014 року члени «Акмео-центру» (Ратушна Н.І., Білокоз Л.В., Рибакова О.В.) в рамках Тижня передового педагогічного досвіду  керівників гуртків, що атестуються, відвідали виховні заходи керівників гуртків Рівнянської філії РЦДЮТ «ЗОРІТ» - Горбенко Л.Г.(народознавчий «Калинонька») та Калич Т.І. (ляльково-драматичний   «Буратіно»). Ці гуртки працюють на базі школи №2 с. Рівне.
Горбенко Людмила Григорівна разом зі своїми вихованцями показали родинне свято «Роде наш красний»… Народний колорит та яскравість дійства, чарівність народних пісень, заполонили всіх присутніх в залі. Педагог та її вихованці зуміли донести до всіх думку про те, що любов і повага до свого народу, до батьків – це запорука гарного майбутнього кожного з нас і нашої країни.

«Мій друг –дорожній рух»
В гуртку «Буратіно» (керівник Калич Т.І) велика увага  приділяється роботі з БЖД, тому тема виховного заходу - «Мій друг –дорожній рух». Захід пройшов цікаво завдяки вдалому поєднанню віршованого викладу матеріалу про правила дорожнього руху та  ігрових форм по залученню дітей до активної участі в заході. Гарна наочність також підсилювала виховний ефект дійства. Завершився захід обігруванням різних ситуацій, в які можуть попасти малолітні пішоходи.
На заняттях були присутні вихованці гуртків «Животоки»(керівник Іващенко А.М.) та танцювального ансамблю (керівник Ніколаєнко Н.В.)
 

   «Гармонія-норм» зустрічає своїх випускників
Члени «Акмео-центру»  також відвідали заняття студії образотворчого мистецтва «Гармонія- норм» (керівник Лисенко В.А.). Вихованці студії в цей день зустрічали перших випускників Валерія Андрійовича - Тарасенко Тамару (нині студентка Київського національного університету  технологій та дизайну) та Лапу Аліну (нині студентка Київського національного університету культури і мистецтва). Тамара і Аліна поділилися із сьогоднішніми вихованцями  студії своїми враженнями від навчання улюбленій справі та по доброму позаздрили їм, коли побачили теплі та  затишні  кімнати студії. А ще випускниці виступили в ролі наставниць, в цей день вони пильнували за роботою студійців, надавали їм слушні поради.
 


І все-таки спорт – це здорово!
Так вважають вихованці секції «Волейбол» (керівник Хомутенко А.Ю.), яка працює на базі школи  №7 с. Рівне. Коли за вікном снігові замети, дуже добре потренуватися в добре обладнаному спортивному залі, відчути азарт гри та успіх перемоги. А тренує юних волейболістів молодий спеціаліст РЦДЮТ «ЗОРІТ» Артем Хомутенко, який дуже любить волейбол і прагне привити цю любов своїм вихованцям.
Переглядів: 415 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]