Суббота, 27.04.2024, 03:01
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Март » 6 » Разом «НІ» торгівлі людьми!
16:03
Разом «НІ» торгівлі людьми!
Разом «НІ» торгівлі людьми!
У лютому 2014 року в Новоукраїнському районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» в рамках співпраці з міжнародними урядовими та неурядовими  організаціями координаторами з превентивної роботи міжнародної громадської компанії А 21(м.Київ) Ю.Савченко, А.Зоренко, В.Ушакова, Н.Духніч було проведено навчальний тренінг-семінар «Протидія торгівлі людьми» з метою ознайомлення з діяльністю організації та формами роботи по запобіганню торгівлі людьми.
У першій половині дня тренери запропонували педагогам РЦДЮТ «ЗОРІТ», практичним психологам, працівникам  РЦ ССДМ , бібліотекарям району  презентацію про компанію А 21,  статистичні дані про торгівлю людьми та висвітлили цікаві факти і методи роботи з даної тематики.
Після невеликої перерви  тренери продовжили свою роботу з дитячою аудиторією середнього та старшого шкільного віку.  Діти з цікавістю ознайомились з роботою міжнародної громадської організації А 21, проблемою, з якою вони працюють (протидія та запобігання торгівлі людьми) та навчилися як уникати небезпечних ситуацій під час спілкування з  людьми в різних життєвих ситуаціях, в тому числі в комп’ютерній мережі Інтернет.
 
 
Переглядів: 405 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]