Пятница, 26.04.2024, 09:38
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Май » 22 » Проект «Вільний удар»
15:23
Проект «Вільний удар»


 


У Новоукраїнському районі у червні 2014 року реалізовуватиметься освітньо-спортивний проект «Вільний удар», який став можливим через співпрацю Районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ», Новоукраїнського районного парламенту дітей та Корпусу Миру США в Україні.

Метою проекту є формування життєвих компетентностей молоді та підвищення її обізнаності щодо ВІЛСНІДу.

                                                       

13-16 червня 2014 року заступник директора з виховної роботи Людмила Білокоз та практичний психолог Оксана Рибакова пройшли навчання у місті Києві та отримали сертифікати тренерів проекту «Вільний удар», який включає в себе три складові: тренінги для підлітків, спортивний турнір та анонімне безкоштовне добровільне тестування на ВІЛ/СНІД для жителів району.

Під час участі у «Вільному ударі» підлітки району матимуть змогу обговорити важливі для них життєві теми, зробити кроки до досягнення своїх цілей, здобути навички залишатися сильними, стикаючись із проблемами і випробуваннями, а також захищати себе та оточуючих від ВІЛ/СНІДу.

Також незвичайний вид проекту дозволяє встановити прості та міцні зв’язки між спортом та життям, зокрема активної життєвої позиції молоді.

Запрошуємо всіх зацікавлених до участі у проекті!

Заступник директора з ВР РЦДЮТ «ЗОРІТ»,

Людмила Білокоз


 

Переглядів: 488 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]