Пятница, 26.04.2024, 21:09
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Июнь » 6 » В НОВОУКРАЇНЦІ СТАРТУЄ «ВЕСЕЛКА» !
15:24
В НОВОУКРАЇНЦІ СТАРТУЄ «ВЕСЕЛКА» !

В  НОВОУКРАЇНЦІ    СТАРТУЄ   «ВЕСЕЛКА» !

Новоукраїнська дітвора з головою поринула в літо. Головне завдання для дітей прекрасно відпочити і набратися нових сил та позитивних емоцій. Тоді як для дорослих завдання дещо інші: потурбуватися про те, аби літо-2014 було не тільки барвистим, а й якісним.

Під час літніх канікул   на передній план  роботи позашкільного закладу висувається проблема цінності людської особистості. Особливої актуальності набуває формування обдарованої особистості, виховання молодої людини як громадянина на основі оволодіння загальнолюдськими цінностями, нормами демократичної культури.

З 7 червня починає свою роботу дитячий літній табір «Веселка»РЦДЮТ»ЗОРІТ».

Беручи участь у житті дитячого літнього табору діти будуть вчитися  самостійно приймати рішення, бути активними громадянами свого міста та країни.

Особлива увага  в таборі буде приділятися патріотичному та національному вихованню,вивченню історії рідного краю. Гуртківці навіть назви загонам підібрали відповідно до їх бажання уже сьогодні приносити користь рідній землі, громаді: «Патріоти», «Калинонька», «Степівчаночка».

У таборі  адміністрація і вихователі створять не тільки хороші побутові умови, а й зроблять все задля гармонійного, творчого, інтелектуального та фізичного розвитку дітей.

Гарного відпочинку і веселих пригод вам,вихованці «ЗОРІТу»!


 

Переглядів: 436 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]