Пятница, 26.04.2024, 21:53
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Июнь » 23 » Проект «Вільний удар»
11:42
Проект «Вільний удар»

Проект «Вільний удар»

 

18-19 червня 2014 року у районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» та професійному технічному училищі №40 пройшли тренінгові заняття з програми «Вільний удар» Корпусу Миру США в Україні, які стали першим етапом реалізації проекту «Новоукраїнщина – планета здорового покоління».

Заняття провели національні тренери Радислав Петрів, Надія Артем’єва, Аліна Кордюк, на яких 75 підлітків мали змогу підвищити обізнаність щодо ВІЛ/СНІД та сформувати життєві навички. Курс складається із семи практикумів із використанням мови футболу, що стало новим для молоді Новоукраїнщини і дало змогу зрозуміти, що здоровий спосіб життя – це їх успішна життєва траєкторія.

Другий день занять закінчився церемонією нагородження. Сертифікати учасникам вручали начальник відділу освіти Новоукраїнської РДА Тетяна Тарасенко, заступник директора ПТУ №40 Наталя Наєвська  та координатор проекту «Вільний удар» в Україні Олексій Єгоров, що стало дуже важливим для підлітків.

Наступний етап проекту відбудеться на початку вересня, який складатиметься з тренінгових занять, спортивного районного турніру та анонімного безкоштовного тестування.

Людмила Білокоз,

заступник директора з виховної роботи РЦДЮТ «ЗОРІТ»

 



 

Переглядів: 496 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]