Пятница, 19.04.2024, 00:56
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Ноябрь » 1 » Два кроки вперед!
13:33
Два кроки вперед!

23-24 жовтня 2014 року депутати Новоукраїнського районного парламенту дітей Сергій Романескул, Тимофій Білокоз та Владислав Рибаков прийняли участь в черговій сесії обласного парламенту дітей. Робота сесії розпочалась пленарним засіданням, в якому взяли участь директор Департаменту освіти і науки Кіровоградської державної адміністрації Е.В.Лещенко та директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ Г.П.Суркова.
Під час підбиття підсумків про роботу районних парламентів області за рейтинговою системою Новоукраїнський РПД зайняв вже вкотре І місце.


Дана сесія для наших парламентарів була надзвичайно важливою, так як кандидатуру Сергія Романескула було подано на посаду обласного парламенту дітей. Під час виборів також відбулася конкурсна програма «Майбутній спікер» та дебати кандидатів на посаду президента парламенту дітей.


Завершальним пунктом роботи сесії було пленарне засідання закриття сесії, де було оголошено підсумки виборів президента обласного парламенту дітей. Ним став Романескул Сергій, який склав присягу президента обласного парламенту дітей.
Депутатський корпус Новоукраїнського районного парламенту дітей вітає Сергія Романескула з перемогою!
Людмила Білокоз,
заступник директора з ВР РЦДЮТ «ЗОРІТ»,
координатор Новоукраїнського РПД

Переглядів: 421 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]