Пятница, 26.04.2024, 18:32
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Декабрь » 4 » Жовто – блакитні бісерні фантазії.
11:47
Жовто – блакитні бісерні фантазії.

Жовто блакитні бісерні фантазії.

Гурток «Бісерні фантазії» - об’єднання дітей, які через красу прагнуть передати всім своє світовідчуття, своє почуття любові до рідної країни. В процесі занять в гуртку вихованці знайомляться з історією рідної країни, переймаються духом мужніх наших предків.
Але для них сьогодні, коли наша країна потерпає від агресії на Сході, стали близькими слова відомого українського поета: «Я єсьм народ, якого правди сила ніким звойована ще не була».
Звідки ж це розуміння, звідки патріотизм дітей?
Звичайно, не за один день чи ніч вони стали патріотами. Ці почуття сьогодні виховуються на героїчних вчинках мужніх і сміливих земляків – героїв, які боронять нашу Незалежність.
Тому вихованці гуртка «Бісерні фантазії» (керівник Нероба С.А.) акцентують свою увагу на виготовлені прикрас та сувенірів в синьо-жовтій кольоровій гаммі.
Готуючись до участі у Всеукраїнському конкурсі «Український сувенір», діти також прагнули через поробки передати свою відданість українському народу.
Люба Доня виготовила галстук в синьо-жовтих кольорах, Ксенія Коваленко – брелоки у вигляді серця та прапора, а підставку прикрасили зіркою.
І надалі вихованці гуртка в свої авторські роботи будуть вкладати часточку своєї любові і прагнення зробити свою країну мирною та прекрасною.

Переглядів: 496 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]