Пятница, 26.04.2024, 06:43
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Январь » 20 » Нам Україна вище над усе
22:28
Нам Україна вище над усе

20 січня до Дня соборності України у районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» відбулася зворушлива зустріч молоді Новоукраїнщини, вихованців закладу з земляками-захисниками, які прибули із зони АТО на ротацію. Розповіді Анатолія Стазілова, Володимира Настенка, Святослава Танцюри, Олександра Рябошапки пройшли крізь серця усіх присутніх, які зрозуміли, що найстрашніше в житті – це війна. Також показали власним прикладом, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.

Діти поставили гостям багато запитань. З болем в очах бійці розповідали підліткам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. І було зрозуміло, що їм важко говорити про війну і смерть, легше - про військову дружбу і побратимів. Під час презентації «З Україною в серці» стало зрозумілим, що освітяни нашого району разом із своїми учнями та вихованцями роблять все можливе для того, щоб наші герої відчували себе потрібними у справі захисту рідної землі та покращити умови їх перебування в зоні АТО.

Днями наші захисники знову вирушатимуть на Схід і повезуть своїм друзям-побратимам сувеніри, листи та малюнки, в які діти вклали свої найщиріші бажання – швидше повернутись хлопцям додому з перемогою. Але найбільш значимими подарунками стали прапори, власноруч прикрашені гуртківцями з побажаннями для бійців, які воюють за нашу незалежність від старшокласників загальноосвітніх закладів міста.

Це маленькі краплинки доброти і розуміння, але краплинка до краплинки – і це вже річка, що рве греблю байдужості. Події останнього року в котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних справ та дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої Батьківщини.

Зустріч закінчилася словами: «Слава Україні!» «Героям слава!». Будемо з нетерпінням чекати повернення наших хоробрих сердець, але, мабуть така наша доля – чекати захисників та сподіватися, що вони повернуться живими. Дитячий та педагогічний колектив РЦДЮТ "ЗОРІТ" висловлюють подяку за підтримку у проведенні заходу сім'ї Томаченків та волонтерам м. Новоукраїнки. Людмила Білокоз, заступник директора з ВР РЦДЮТ «ЗОРІТ»

Переглядів: 468 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]