Суббота, 27.04.2024, 04:10
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Март » 13 » СВЯТО ВЕСНИ, КРАСИ І МИРУ
12:47
СВЯТО ВЕСНИ, КРАСИ І МИРУ

СВЯТО ВЕСНИ, КРАСИ І МИРУ

Справжнє свято весни і миру подарували нещодавно новоукраїнцям вихованці та педагоги  районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ».

На концерт, підготовлений творчими керівниками та їх талановитими вихованцями, завітало чимало  жителів міста.

Відразу ж зазначимо, що у самому фойе Палацу культури було розгорнуто благодійний ярмарок, де продавались роботи гуртківців Тетяни Сави, Олени Коваленко, Світлани Нероби, Марини Бобирь, Валентини Лози, Тетяни та Миколи Тараненків з національною символікою та різні  символи-обереги. Педагогічний та дитячий колективи закладу продовжують збір коштів на потреби воїнів-земляків.

На самому концерті гарний настрій присутнім  дарували  вихованці керівників гуртків РЦДЮТ - Олега Халявки, Лесі Талько, Ірини Рублі, Ірини Ігнатенко, Павла Олійника.

Безперечно усім припали до душі танцювально-хореографічні і вокальні композиції учасників, виступи декламаторів та гумористів.

Особливий слід в душах глядачів залишив виступ вокального колективу, що виконував пісню «Світ без війни», яка супроводжувалася відеокліпом, змонтований Людмилою Білокоз та Артемом Кошелем з кадрів, знятими волонтерами на фронті та із зустрічей юних новоукраїнців з воїнами-земляками.

Над сценарієм заходу працювала Ірина Вакуленко, звуковим оформленням – Павло Олійник, слайд-супроводом - Анна Мороз.

Яскрава сцена, барвисте вбрання та гарно підготовлені виступи учасників надовго запам’ятаються усім, хто того дня був на благодійному концерті «ЗОРІТу».

 

 

 

Переглядів: 390 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]