Пятница, 26.04.2024, 16:43
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Июнь » 14 » Літо. Сонце. Спека, Ура-а-а!!!
13:16
Літо. Сонце. Спека, Ура-а-а!!!

Літо. Сонце. Спека, Ура-а-а!!!

Під гарячі ритми цієї запальної мелодії дітвора літнього дитячого табору «Веселка»РЦДЮТ «ЗОРІТ» святкувала сьогодні закриття табірної зміни.

 

 

Іскрометні пісні,яскраві посмішки,веселий запал, гамір, сміх - це все було на сьогоднішньому святі. Вихованці різних загонів мовного табору приготували художні номери українською та англійською мовами,провели також  ігри на двох мовах.

 

 

Під час виконання українських пісень Настею Ксенженко. Вихованки другого загону «Folk art», дітвора підтримувала її  танцем та оплесками. Також сьогодні юні майстри цього загону всім бажаючим наносили «тату» патріотичного спрямування.

 

 

За час спільного відпочинку діти багато дізнались нового,здружились,розробили і втілили в життя ряд музичних проектів,особливо третій загін «Energy», який є фанатом Кузьми Скрябіна. Члени цього загону виконали дві музичні композиції: відомого українського співака - «Старі фотографії» та гуртку  «Сплін» - «Моє серце».

 

 

Вихованці загону «Eureka» - серйозні та виважені, тому вони і беруть на себе відповідальність при організації різних заходів, як, наприклад, ведення концерту.

 

 

Проте вони також закохані в українські пісні і чудово їх виконують. Це довела Лесова Лілія, виконавши чарівну  «Сопілку».

 

 

Малеча першого загону «Podolyanochka» дуже ретельно опановувала розмовну англійську лексику.вчила речівки,пісні,народні ігри. Сьогодні Жорнова Яна .Смоляник Ангеліна,Поплавська Олександра,Жорновий Діма,Поплавська Даша поділилися з усіма своїми враженнями про літній відпочинок у віршованій формі.

 

 

Також дітвора малювала свої мрії та виготовили на пам'ять кожному «Кубик бажань».

 

 

На закінчення концерту Татаров  Антон  подарував глядачам чарівну пісню «Музика мого краю».

 

 

Багато часу в загонах приділялось вивченню англійської культури,традицій,порівнянню їх з нашими ,українськими. Вивчення природи рідного краю через призму англійської мови також додало екзотики табірному життю вихованців.

 

 

Це перший досвід роботи мовного табору,та ми сподіваємось,що робота з даного питання буде продовжуватись і протягом року,адже більшість дітей - це члени гуртків «ЗОРІТУ».

 

 

Педагоги РЦДЮТ «ЗОРІТ» твердо переконані, що кожна дитина – це унікальна індивідуальність, тому пріоритет вільного розвитку особистості є базовим принципом побудови освітньої системи нашого закладу в цілому і дитячому табору «Веселка» зокрема.

 

 

Табірна зміна завтра добігає свого кінця. Та то буде завтра, а сьогодні – музика і радість панує серед дітвори. Ура-а!!! Канікули!!!

 

 

 

 

 

 


Урочисте закриття табірної зміни

 

 

Переглядів: 415 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]