Среда, 08.05.2024, 21:48
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Октябрь » 30 » Методичне об’єднання керівників гуртків району.
14:02
Методичне об’єднання керівників гуртків району.

Методичне об’єднання керівників гуртків району.

30 жовтня 2015 року в РЦДЮТ відбулося засідання методичного об’єднання керівників гуртків району. Були присутні 25 керівників гуртків.

На засіданні було продовжено роботу по виявленню факторів позашкільної освіти, що впливають на формування особистості дитини. Питання було розглянуте з трьох позицій: психологічні особливості, навчально-педагогічні можливості керівників гуртків при формуванні власної педагогічної лабораторії та виховний вплив на дитину засобами туристсько-краєзнавчої роботи.

Практичний психолог РЦДЮТ Рибакова О.В. провела навчально-мотиваційний тренінг з метою  створення творчої атмосфери для продуктивної праці керівників гуртків та привела приклади ситуацій,в яких особливо необхідна підтримка педагога та його розуміння.

Завідувач відділу методичного Мазур Н.О. дала чіткий аналіз самоосвітньої діяльності педагогів , показала її вплив на якість навчально-виховного процесу в позашкільному закладі та ознайомила з новими вимогами до створення портфоліо-презентації.

Методист Кравченко А.Л. розкрила практичні можливості туристсько-краєзнавчої роботи при вихованні громадсько-патріотичних компетентностей вихованців, ознайомивши присутніх з матеріалами обласного семінару-практикуму керівників туристсько-краєзнавчих об’єднань, що проходив в Тернопільській області.

Підсумком роботи було вироблення принципів компетентнісного підходу до вирішення питань організації навчально-виховного процесу у позашкільному закладі.

Директор РЦДЮТ

Н.Ратушна

 

Переглядів: 363 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]