Пятница, 19.04.2024, 22:19
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Ноябрь » 16 » Добре почати – це наполовину завершити.
13:33
Добре почати – це наполовину завершити.

Добре почати – це наполовину завершити.

Ще років десять тому ніхто не міг подумати, що бісер набуде такої популярності. Дивовижні роботи, які милують око, з’являються в багатьох оселях. Квіти із бісера станють гарним подарунком, прикраси – вираженням особистості, вишиванки – національним символом.

В наш час змінилося розуміння  дітей своєї діяльності в гуртку,для них це не просто виріб з бісеру ,а вираження свого внутрішнього «я». Вихованці прагнуть передати у своїх роботах відчуття краси своєї землі,своєї любові до рідного краю та свого народу.

 Гуртківці  підвищують для себе  вимоги до якості власних робіт, й намагаються знайти кожному виробу практичне застосування.

Роботи  з бісеру виставляються в школах, діти  з гідністю приймають участь у шкільних,районних святах, надягаючи вишиванки та віночки,зроблені власноруч. За їх роботами пильно спостерігають батьки та однолітки, адже на кожному під силу мати стільки терпіння, наполегливості та бажання працювати з бісером. Вихованці нашого гуртка прагнуть працювати в різних напрямках, в цьому році вони почали опановувати ази вишивки бісером, дехто з них сам створює малюнок по якому потім вишиває. Діти радіють першим успіхам, долають перші труднощі.  

Презентуєм сьогодні роботи  Ройляну Вікторії ,учениці 6 класу  гімназії №7.

Світлана Нероба

керівник гуртка «Бісерні фантазії»

 

 

Переглядів: 393 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]