Пятница, 26.04.2024, 19:46
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Декабрь » 10 » Обдаровані діти — майбутнє України
17:27
Обдаровані діти — майбутнє України

Обдаровані діти — майбутнє України

Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет. Ні  для кого не таємницею, що найбільше неймовірно обдарованих дітей в Україні. Українські діти вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому!!!

І вихованці РЦДЮТ «ЗОРІТ» не виключення. Це і музиканти, танцюристи, спортсмени, і майбутні мультиплікатори, гумористи, техніки, конструктори… На кожному кроці ми бачимо спалахи дитячих талантів, вправних і впевнених, боязких і сором’язливих, але кожному з них необхідно приділити  неабияку увагу. Вони мають творчий потенціал  і стануть відомими людьми світового рівня .Будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а  ми.дорослі, їм допоможемо.

   Сьогодні ми започатковуємо гарну справу-створення електронної Дошки пошани РЦДЮТ «ЗОРІТ»- «Гордість «ЗОРІТу».

Ми будемо знайомити вас з яскравими особистостями нашого дитячого колективу,які перемагаючи на обласних та всеукраїнських конкурсах, змаганнях,піднімають престиж нашого закладу.

Запрошуємо до знайомства з нашими найкращими вихованцями.

Інфо «Актив-клаба»

 

Сторінка перша електронної Дошки пошани

«Гордість «ЗОРІТу».

Нероба В’ячеслав вихованець гуртка «Художнє випилювання» (керівник Тараненко Тетяна Василівна), учень Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ст. №8 отримав  ІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу Українського молодіжного аерокосмічного об’єднання «Сузір’я» «Космічні фантазії».

Переглядів: 657 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]