Суббота, 27.04.2024, 03:23
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Декабрь » 11 » Щоб теплішим їм був Новий рік…
15:21
Щоб теплішим їм був Новий рік…

Щоб теплішим їм був Новий рік…

Новий Рік - одне із найзагадковіших свят, і не тільки тому, що його очікування й святкування пов'язане зі світом добрих казок і магії, але ще й тому, що в культурній загальнолюдській традиції - це, мабуть, єдина знаменна подія, що впродовж століть і щорічно відзначається людьми у всіх країнах і на всіх континентах.

Для мільйонів людей різдвяні й новорічні свята — це час, який вони проводять разом з сім’єю і друзями.

Чимало інших людей вважає ці свята часом, коли можна роздумувати про народження Ісуса Христа і про те, яку роль він відіграв у спасінні людства.

Для нашого українського народу –це час нових сподівань про закінчення війни на Донбасі. Це час, коли всі ми повинні згадати про тих, хто зустрічатиме Новий рік  в окопах.

 Сьогодні вже  нагальна необхідність у щоденній допомозі нашим землякам відпала, так як держава стала задовільно забезпечувати воїнів всім необхідним. Проте їм  все рівно потрібна наша з вами любов ,гаряча підтримка. Вони відчувають себе сильнішими,якщо знають,що про них пам’ятають,про них піклуються і їх чекають додому.

То ж ми просимо вас приєднатися до Новорічної акції «Привітай воїна».

 В першу чергу звертаємося до вихованців РЦДЮТ «ЗОРІТ» та учнів шкіл нашого району. Ви можете висловити свою підтримку листом,віршем, малюнками, виробами на новорічну тематику.

Все це необхідно зробити до 20 грудня,так як саме тоді  поїдуть волонтери на Донбас.

Наближення Нового року – це час сповнення тих самих чудес, в які ми вже й не віримо. Нехай станеться чудо і  наші воїни – земляки навіть на відстані відчують наше тепло і любов до них.

Адже ж у Новий рік можливо все, чи не так?

Інфо  «Актив-клаба»

Переглядів: 297 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]