Пятница, 26.04.2024, 06:42
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Декабрь » 17 » Сторінка восьма електронної Дошки пошани «Гордість «ЗОРІТу».
14:38
Сторінка восьма електронної Дошки пошани «Гордість «ЗОРІТу».

Сторінка восьма електронної Дошки пошани

«Гордість «ЗОРІТу».

Дитяча громадська організація – районний парламент дітей на базі районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» функціонує з 2005 року. Сьогодні освіта і виховання підлітків у районному парламенті дітей - це інноваційний шлях, який сприяє досягненню нової якості освіти особистості  на основі освоєння нею  ключових компетенцій, становлення її життєвої компетентності, яка дає їй можливість успішно інтегрува­тися в суспільство, стати справжнім патріотом-громадянином, активним учасником відродження добробуту, культури своєї країни та свого рідного краю. Вся діяльність дитячої організації, кожне заняття, кожний виховний захід спрямовані на формування національної свідомості вихованців, почуття гордості за свою країну свій український народ, формує активну життєву позицію кожного вихованця, підростаючого покоління.

     Районний парламент дітей здійснює зв'язок з Американським  Корпусом Миру в Україні, постійно працює з волонтерами Американського  Корпусу Миру над реалізацією проектів, що направлені на допомогу молоді – набуття ними практичних навиків у  виборі професії, уміння користуватися принципами фандрейзінгу у повсякденному житті, виборі здорового способу життя як головного орієнтира для побудови власної траєкторії розвитку (проекти «Наметове містечко», «Інформаційно-ресурсний центр»). На даний час  разом з волонтером  Американського  Корпусу Миру працює над суспільно корисним   проектом «Молодіжний розвиток» (для покращення життя дітей  у громаді ).

Дитяча громадська організація  активно співпрацює з батьками, громадськими організаціями району та області, органами влади, громадою щодо вироблення спільної стратегії  в питаннях соціального  виховання підростаючого покоління.

В 2014-2015 н.р. районний парламент дітей посів І місце у обласному рейтингу діяльності районних парламентів дітей, голова обласного та районного парламентів дітей Романескул Сергій став учасником  делегації лідерів від Кіровоградської області на Всеукраїнському зльоті лідерів м. Київ,

Переглядів: 341 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]