Пятница, 26.04.2024, 21:50
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Июнь » 12 » Ура-а-а першому загону!
13:38
Ура-а-а першому загону!

Ура-а-а   першому загону!

Ось і  розпочалось яскраве літо для малечі першого загону. Воно сповнене для дітвори  радощів та пригод. У нашому місті  немає  ні моря, ні гір, але у нас є веселі, працелюбні вихователі, а, головне, наші допитливі діти.   

В таборі перший загін наймолодший, але в ньому найспритніші, найвеселіші діти.

 З перших днів  всі діти знайшли собі товаришів по іграх та розвагах. Кожного дня вожата Настя разом з вихователями влаштовує все нові  і  цікаві  розваги для нас , малечі. Сьогодні надворі пасмурна  погода, проте  для нас це не перешкода, ми все одно знайшли чим зацікавитись. Зранку – прогулянка, українські ігри на свіжому повітрі, а потім –  ігри в теніс, бадмінтон.  Всім відомо,  що діти дуже полюбляють комп’ютери, але в таборі на це відведено тільки 45 хвилин. До того ж ми вирішуємо різні  цікаві комп’ютерні  головоломки. Та найцікавішим заняттям стало для нас сьогодні створення колективної  картини за допомогою долоньок .

І знову рухливі ігри на повітрі, але вже англійські,адже всі малята дуже хочуть добре знати мову. Після ігор був дуже смачний обід, який приготували  наші кухарі. А після обіду – ми в колі друзів розповідали  про один кумедний випадок із свого життя.

Отже, в нашому першому загоні  дуже весело, нам не має часу для суму і нудьги. Кожний день нові пригоди.

Назва загону говорить сама за себе –  «Sunflower» (соняшник ), тому що  ми завжди веселі, усміхнені і доброзичливі.

Перший загін «Sunflower».

 

Переглядів: 370 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]