Пятница, 26.04.2024, 23:01
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Декабрь » 20 » Добрий Миколай і веселі свята прийшли до Новоукаїнки
16:21
Добрий Миколай і веселі свята прийшли до Новоукаїнки

Добрий Миколай і веселі свята прийшли до Новоукаїнки

Вся дітвора нашого міста чекала 19 грудня – Дня святого Миколая, адже саме в цей день по всій Україні проходить відкриття ялинок і стартують Новорічні та Різдвяні свята.

То ж і в Новоукраїнці 19 грудня о 15.30 почалося свято відкриття міської ялинки.

РЦДЮТ «ЗОРІТ» разом із ПК «Ювілейним»  готували святкову програму.

Чудовою піснею «А на порозі Новий рік» відкрили свято Павелкова Анна та Білуха Наталя.

Голова Новоукраїнської  РДА Віктор Самойленко та голова Новоукраїнської районної ради Валерій Савенко привітали дітвору та мешканців міста зі святом та побажали всім тільки гарних подій в Новому 2017 році.

Олександр Корінний, голова Новоукраїнської територіальної громади, привітавши всіх з таким світлим святом,  запропонував дітям разом запалити новорічну ялинку.

 І вона  засяяла  десятками яскравих різнокольорових вогнів, адже міська рада подбала, щоб новоукраїнська дітвора не була розчарована своєю ялинкою.

Додав краси міській ялинці і декоративний парканчик із зображенням знаків зодіаку, який виготовили художники РЦДЮТ при підтримці міської ради.

Підняли новорічний святковий настрій дітворі та всім присутнім Фулга Володимир разом із вихованцями вокального гуртка «Веселі дзвіночки» (керівник гуртка РЦДЮТ О.Халявка),виконавши музичну  композицію «Це новий рік».

Та найбільше раділи дітлахи святковій ігровій програмі, під час якої вони разом з головними героями свята Святим Миколаєм, Дідом  Морозом, Снігуронькою, Зимою та мультиплікаційними персонажами Нюшею і Крошем охоче взяли участь в іграх та забавах, які підготували  для них працівники РЦДЮТ .

А в цей же час  малюки розповідали Святому Миколаю віршики та отримували за це солодкі призи.

Юні майстри РЦДЮТ провели ярмарку-продаж своїх новорічних сувенірів.

Новоукраїнська адміністрація, районна та міська ради подбали про те, щоб всі діти отримали від Миколая солодкі подарунки.

Павло Олійник разом із вихованцями вокального гуртка «Веселі дзвіночки» подарував  новоукрваїнцям пісню «Україна – це ти…».

Що ж свята розпочалися. Хай вони принесуть багато щасливих і радісних хвилин дітворі та їх родинам.

 А «ЗОРІТ» чекає 28 грудня о 13.30 на новорічну виставу для школярів 1-4 класів, а 3-4 січня запрошує на міські новорічні ранки , які будуть починатися о 10 годині.

РЦДЮТ «ЗОРІТ» щодня на канікулах запрошує школярів на новорічні заходи.

Приходьте, у нас завжди весело  і є чим зайнятися кожному.

З наступаючим Новим роком!

фото   відео

Переглядів: 405 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]