Пятница, 26.04.2024, 21:57
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Февраль » 15 » «Зроби свій вибір на користь здоров`я».
16:43
«Зроби свій вибір на користь здоров`я».

«Зроби свій вибір на користь здоров`я».

 

З 6 по 10 лютого 2017 року в ЦДЮТ «ЗОРІТ» Новоукраїнської міської ради було проведено Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему «Зроби свій вибір на користь здоров`я».

Протягом  Тижня під час проведення різних пізнавальних творчих інтерактивних заходів, діти та дорослі на практиці засвоювали азбуку  здоров`язберігаючих технологій  та безпеку життєдіяльності, а саме:

 Вихованці гуртка «Абетка рукоділля» (кер. Коваленко О.М.)створили колаж «За здоровий спосіб життя» . Діти не лише намалювали малюнки, а й дали назви власним творінням: «Живи вільно», «Спортивний відпочинок», «Прогулянки з тваринами».

7 лютого в гуртку «Дивосвіт» (керівник Палагіна Г.Г.) відбулося засідання фітовітальні «Материнка». Вихованці гуртка пригадали прислів`я та приказки про здоров`я.

7 лютого до Всесвітнього дня Безпечного інтернету серед вихованців практичним психологом Рибаковою О.В. було проведено ряд цікавих вправ  для оволодіння основними правилами  безпеки інтернету. Серед них: діалоги, інформаційні хвилинки, також ігрові заняття для учнів початкової ланки.

А вихованці «Джури» (керівник Федорчук З.М.) своїм власним прикладом посвідчили, як згідно українським народним традиціям  берегти здоров`я – провели фізкультхвилинку «Народні традиції здорового способу життя» з  використанням традиційних народних ігор та забав  українців, тим самим   підтвердивши слова народної мудрості: «У здоровому тілі – здоровий дух!».

Поспілкувавшись на тему «Що потрібно робити, щоб бути гарним та привабливим», керівник гуртка Нероба С.А. та її вихованці створили чарівний колаж, на якому вони зобразили власне бачення прекрасного.

 

Вихованці гуртка «Комп`ютерний Всесвіт» (керівник Герасименко В.А.),як і належить комп’ютерним геніям,організували та провели веб-квест «Подорож по країні Здоров’я».

Виготовленням рекламної презентації «Бережи себе, дитино!» продовжили Тиждень здоров`я вихованці гуртків «Художнє випилювання» та «Технічне моделювання»  ( Тараненко Т.В. та Тараненко М.А.).

9 лютого вихованці гуртка «Подоляночка»(керівник Данілова О.В.) активно прийняли участь у конкурсно-ігровій програмі «Мандруємо стежиною здоров`я», вирішуючи  різноманітні завдання про користь та шкоду продуктів харчування.

Завдяки інтерактивному марафону «Бережи здоров`я змолоду», вихованці гуртка «Рушничок» (керівник  Лоза В.І.) ознайомилися з корисними та шкідливими звичками, з їхнім впливом на здоров`я.

Вихованці дізналися багато корисної інформації, яку зможуть використати у повсякденному житті, отримали практичну  допомогу для зміцнення свого здоров’я.

Переглядів: 462 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]