Пятница, 26.04.2024, 15:18
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Декабрь » 20 » “Новорічнічний  старт-2018”.
17:00
“Новорічнічний  старт-2018”.

“Новорічнічний  старт-2018”.

Традиційно у День Святого Миколая, 19 грудня, жителі Новоукраїнки  приходять на  святкове відкриття головної ялинки міста.
А сама ялинка є головною інтригою свята, адже цього року вона має новий образ:  її новорічне вбрання було доповнене великими гарними сніжинками, бантами, шарами.

А головними розпорядниками на святі були діти-юні жителі нашої громади разом зі Святим Миколаєм, Чарівником-Сніговиком, Дідом Морозом та Снігуронькою, а також ансамблем танцюючих сучасних сніговиків і головним символом Нового 2018 року - рижою Собакою.

Здійснення усіх заповітних мрій, злагоди достатку та веселих свят побажав присутнім міський голова Олександр Корінний, який спільно із керівниками району Віктором Самойленком та Валерієм Савенком вітав новоукраїнців зі святами.

Чарівник – Сніговик разом з дітьми зробили все, щоб засяяла яскравими вогнями зелена красуня.

Допомогали їм також  творчі дитячі  колективи   ЦДЮТ «ЗОРІТ», які подарували дітворі гарний настрій та невгамовні веселощі.

 А чудова ігрова программа, яку проводили кумедний символ Нового року та Снігуронька, захопила всіх: всі весело співали, танцювали і просто пустували.

  В казковій хатинці діти розповідали віршики  Святому Миколаю з надією на здійснення найзаповітніших мрій.  Поряд із хатинкою  дітвору пригощали солодощами   Дід Мороз та Снігуронька. І все це - на фоні нових чудових декорацій, виготовлених працівниками та вихованцями «ЗОРІТ».

Сьогоднішнє свято це лише початок Різдвяних та Новорічних свят, які готують для дітвори дитячий та педагогічний колективи ЦДЮТ «ЗОРІТ».

26 грудня запрошуємо всіх бажаючих на новорічну виставу, яку юні вихованці ЦДЮТ покажуть напередодні Нового року.

 А на канікулах кожного дня ЦДЮТ буде зустрічати маленьких гостей новими іграми,конкурсами,новорічними ранками.

То ж запрошуємо до нас на новорічну гостину.

Зичим сонця та світлих надій,

Миру й втіхи на кожному кроці,

Також здійснення планів і мрій

У прийдешньому Новому році!

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 380 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]