Пятница, 26.04.2024, 16:45
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2018 » Май » 11 » Конкурс вітальної листівки «Моя сучасна мама»
18:04
Конкурс вітальної листівки «Моя сучасна мама»

Конкурс вітальної листівки «Моя сучасна мама»

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни.

І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас, кожної людини, яка живе та ходить по землі. День Матері відзначається в нашій країні у другу неділю травня.

Сьогодні 11 травня в центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» школярі громади прийняли участь у творчому конкурсі вітальної листівки «Моя сучасна мама», присвяченому якраз цьому знаменному дню.

Виготовляли листівки учні Новоукраїнської ЗШ I-III ступенів  № 4 Зарюгін Богдан та Карбівничий Володимир;  Новоукраїнського НВК - гімназії «Лідер» Жорнова Анна та Ройляну Вікторія; Новоукраїнського НВК  №8 Хоружий Денис та Беззадіна Марина; Новоукраїнської ЗШ I- III ступенів  №6 Бузько Юлія, Максимець Ірина та Поплавська Валерія; філії «ЗШ №1» Новоукраїнської ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 Колпак Владислав та Гросул Дмитро.

Боротьба була цікавою та напруженою, листівки вирізнялися оригінальністю та щирістю вітальних слів, але все ж таки найкращими були визнані листівки Бузько Юлії (І місце), Беззадіної Марини (ІІ місце) та Зарюгіна Богдана (ІІІ місце).

Вітаємо переможців і закликаємо всіх любити, цінувати та поважати своїх мам і не тільки в це свято, а й кожного дня!

  

Переглядів: 563 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]