Среда, 08.05.2024, 03:27
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2018 » Июнь » 18 » Привіт, «Веселка»!
15:36
Привіт, «Веселка»!

Привіт, «Веселка»!

І знову дітвора – вихованці ЦДЮТ «ЗОРІТ»  – галасливою юрбою заполонили подвір’я та  всі приміщеня закладу. Сміх, привітання, яскраві посмішки, гамір – все це наші вихованці, які будуть змістовно відпочвати в таборі до 2 липня.

Перший день був дуже начичений – знайомство у загонах, англійська зарядка, танці, виготовленняя загонової  атрибутики. Та найцікавіше дітей чекало у парку біля закладу – всі діти стали учасниками акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!», яку спільно  підготували і провели працівники закладу  та рятівники  Новоукраїнської РВ УДСНС України в Кіровоградській області.

Вихованці табору познайомилися з методами надання екстреної медичної допомоги   потерпілим на пожежі, з сучасною пожежною технікою та сучасним бойовим пожежним одягом, порядком  бойового, розгортання. Із захопленням зустріли презентацію нового аварійно-рятвального автомобіля, який може ліквідовувати аварії, завали,пожежі, ДТП та нещасні випадки на воді.

Також діти змагалися у спритності в одяганні бойового одягу, у наданні першої допомоги потерпілим, активно приймали участь у вікторині  тощо.

 А ще дітвору привітали учасники агітбригади «Рятівний патруль».

То ж перший день приніс багато вражень і найкращих сподівань. А попереду – екскурсії, походи, експедиції до Гусарського урочища, виїзди до зони відпочинку у Воронівці та багато цікавих подій.

Веселої та змістовної зміни вам, друзі!

  

ФОТО

Переглядів: 285 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]