Суббота, 27.04.2024, 04:07
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2019 » Август » 13 » Вперше! В Новоукраїнці! Семінар для татусів громади "Теорія батьківства: чоловічий погляд"
16:34
Вперше! В Новоукраїнці! Семінар для татусів громади "Теорія батьківства: чоловічий погляд"

Вперше! В Новоукраїнці! Семінар для татусів громади "Теорія батьківства: чоловічий погляд"

З минулого року у Новоукраїнці працює «МАМ-центр», де мами та жінки, які готуються ними стати мають можливість спілкуватись, навчатись, відпочивати, реалізовувати свої креативні ініціативи. Одним із головних та улюблених занять – обмін досвідом та отримання нових знань, які допоможуть вирішити різноманітні родинні ситуації. Кожна відвідувачка «МАМ-центру» прихильно відзивається про заходи проведені з психологом Андрієм Фоменком.

Неодноразово чоловіки наших активних мам зазначали з іронією про необхідність створення центру для тат. Але жарти жартами, та знання і досвід за плечима не носити. Тому, для експерименту, було запропоновано організувати захід і для татусів. Його модератором було запрошено саме Андрія Фоменка - не лише практикуючого психолога, а й батька двох дітей.

Менш емоційна чоловіча публіка уважно слухала поради, стримано реагуючи на описані експертом ситуації, в яких пізнавали свій досвід чи проблеми. Але про зацікавленість у проведеному заході свідчило те, що незважаючи на тотальну зайнятість, після перерви чоловічий колектив майже не зазнав втрат у чисельності, а тим, кому довелось таки терміново відлучитись у справах, щиро шкодували про це і сподівались на можливу нову зустріч з паном Фоменком. Адже за невимушеною відвертою бесідою стояла, мабуть, головна мета кожної людини – як виховати, сприяти становленню щасливої дитини.

Тож сподіваємось на наступні зустрічі з Андрієм Фоменком, було справді інноваційно, цікаво і корисно!

Переглядів: 251 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]