Воскресенье, 19.05.2024, 10:16
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2021 » Сентябрь » 17 » Змагання з ракетомодельного спорту.
12:28
Змагання з ракетомодельного спорту.

Команда центру дитячої та юнацької творчості  «ЗОРІТ» 14 та 15 вересня в місті Кропивницький вже традиційно стала учасником очного обласного етапу Всеукраїнських змагань з ракетомодельного спорту. Новоукраїнську громаду представляли учасники у всіх чотирьох спортивних класах ракет: S6A - ракета з приземленням на стрічці-стримері, S9A - ракета з приземленням на ротошуті - пристрої з лопатями, що нагадує ротор гвинтокрила,  S4A -  ракетоплан-літальний апарат, що стартує як ракета, а приземлюється як літачок та S7A  – копія ракети В-2В, на якій здійснили політ легендарні собачки Білка та Стрілка.

Володимир Леліков та його вихованці підготовку до  змагань розпочали ще рік тому. Проведена наполеглива та кропітка робота по виготовленню, регулюванню та вдосконаленню літальних апаратів та тренувальні польоти дали вагомі результати: Парфентьєв Євген - срібний призер в класі моделей ракетопланів, Антонюк Іван -бронзовий призер в найскладнішому класі моделей- копій.

В цілому команда виборола друге командне  місце серед семи команд області.

Важливо, що вихованці гуртка є  дружніми  до колег з інших населених пунктів, оскільки діляться своїм досвідом і переймають досвід інших. В цьому році була надана вагома допомога ракетомоделістам Помічнянської загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Березняка  і команда виборола третє місце. З чим і вітаємо колег – моделістів!

Керівник і тренер команди ракетомоделістів Володимир Леліков.

Переглядів: 130 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]