Воскресенье, 19.05.2024, 08:45
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2021 » Ноябрь » 2 » Перегляд документального фільму режисера Сергія Лисенко "Мир"
18:21
Перегляд документального фільму режисера Сергія Лисенко "Мир"

#docuclub,#docuдіє

Поняття "Мир" сьогодні дуже актуальне для світу і для нашої країни зокрема.

Які у вас асоціації викликає це поняття?

Що ми можемо з вами зробити на містечковому рівні для збереження спокою на Україні?

Хто такі волонтери та які у них цінності?

На ці та інші питання давали відповіді у кіноклубі медіапросвіти з прав людини "Docu club NA" гуртківці разом з модератором Тетяною Савою та волонтером Миколою Сидоренко після перегляду документального фільму українського режисера Сергія Лисенко "Мир", 2015 року. Головний герой фільму - Мирослав Гай, який змінив свій звичний спосіб життя та вийшов на Майдан захищати свої права.П’ять місяців у самообороні київського Майдану, два місяці в Національній гвардії, потім ротація – таким був 2014 рік для Мирослава. Але це не все - у Києві Мирослав заснував волонтерський фонд... ...і кожен другий тиждень возить в зону АТО харчі, форму, прилади нічного бачення та інші необхідні військовим речі. А між поїздками в АТО він - професійний актор та викладач акторської майстерності, постановник танців на телеканалі СТБ у проекті «Танцюють всі».

Спілкування з Миколою Сидоренко, який захищав наш спокій на сході України, потім займався активною волонтерською діяльністю вразило глядачів реальними історіями які відбувалися на передовій. "За покликом серця, не чекаючи нагород чи похвал волонтери ризикують своїм життям."-сказав Микола.

Щоб висловити свою вдячність діти написали листи волонтерам, де висловили свою вдячність за мир та спокій у своїх домівках. "Ви такі ж захисники, як і бійці на сході, ми вам завдячуємо за тишу і радість у наших домівках"-написав Даніїл Дейкун. Молодь вразила своєю активною громадянською позицією та правовими знаннями з волонтерської діяльності. Надаємо активні ресурси для розширення свого кругозору і вам: https:/www.investplan.com.ua/pdf/8_2018/25.pdf , https://volunteer.country/

$IMAGE1

Переглядів: 93 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]