Воскресенье, 19.05.2024, 12:30
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2021 » Декабрь » 4 » Екологічна акція «День зимуючих птахів»
17:19
Екологічна акція «День зимуючих птахів»

#ЦДЮТЗОРІТ #Новоукраїнськагромада #Акція #Деньзимуючихптахів

Екологічна акція «День зимуючих птахів»

Важко уявити своє життя без співу пташок: без щебетання горобців та синичок, без барабанного дробу дятла і скрекотання непосидючої сороки. Особливої уваги потребують пернаті взимку.

Адже зима важка пора для птахів, гинуть вони не стільки від холоду, а від того, що не вистачає їжі. Особливо скрутно їм під час сильних снігопадів та ожеледиці. 

Сьогодні вихованці гуртків «Екологічне краєзнавство», «Дивосвіт», «Віночок» провели екологічну акцію «День зимуючих птахів».

Діти під час проведення вікторин, конкурсів показали гарні знання птахів рідного краю, виготовили природоохоронні листівки.

Юні охоронці природи навчилися виготовляти годівнички з різних непотрібних речей: пластикових пляшок, паперових пакетів з-під соків та цукерок, відходів будівельних матеріалів, дізнались якими кормами можна підгодовувати птахів взимку. Адже неважливо з яких матеріалів виготовлена годівничка, головне, щоб у ній завжди був корм.

Виготовлені власноруч годівнички розмістили біля дитячого центру, а також пообіцяли піклуватись та спостерігати за птахами взимку біля своїх осель.

Допоможемо птахам взимку! За це пернаті віддячать нам мелодійним співом, збережуть сади і поля від шкідників.

Переглядів: 93 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]