Вторник, 14.05.2024, 19:12
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2022 » Апрель » 14 » Танці, а як же без них???
16:26
Танці, а як же без них???

#ЦДЮТЗОРІТ #Новоукраїнськагромада

Танці, а як же без них???

Без нашого українського гопака, коломийки та кадрилі?

Хоча і через екран монітору, але вихованці Зразкового хореографічного колективу гуртка "Веснянка" продовжують розвивати свої уміння та здібності у хореографії.

Так як зараз діти багато часу проводять в приміщенні, то тренування вихованців проходить на подвір'ї, на свіжому повітрі, що значно корисніше для їх організму.

Творчий підхід до улюбленої справи Ірини Віталіївни дає свої позитивні результати: її вихованців можна впізнати за ходьбою та осанкою, а яка у них пластика, просто по щирому позаздриш. Багатогранність дітей не має меж, вони працюють над ескізами костюмів, які розробляють самі, а Аліна Даниленко всі пропозиції замальовує.

"Після перемоги ми обов'язково пошиємо костюми за ескізами дітей", - говорить Ірина Віталіївна. Усі ініціативи дітей та керівника гуртка підтримуються батьками, за що велика їм подяка. Плитоноски та наколінники, виготовлені з кариматів для занять, тепер не тільки будуть допомагати нашим воїнам, а й слугувати оберегом, тому що вони пропитані дитячою енергетикою.

Нещодавно вони організували у своєму колективі акцію "Подаруй іграшку" для дітей, які вимушено покинули свої рідні домівки та залишили там свій світ.

Разом насичимо їхнє життя позитивними емоціями.

Переглядів: 98 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]